Lilly Korpiola on vaikuttava key note esiintyjä, sparraaja ja kouluttaja niin livenä kuin verkon välityksellä. Hänen erityinen lahjansa on yhdistää tutkimustieto käytännön elämän kokemukseen ja tuottaa uusia oivalluksia valmennettaville sovellettavaksi omaan työhön. Lillyn missio on voimauttaa ihmiset kehittämään omaa työtään ja ylittämään omat vanhat rajoitukset.

 

Lillyn on tehnyt pitkän uran ammattijohtajana, konsulttina, valmentajana ja tietokirjailijana. Hänellä on laaja kansainvälinen kokemus ja verkostot, joiden kautta ammentaa tuoretta näkemystä ja uusinta tutkimustietoa ja parhaita käytäntöjä sekä ratkaisuja asiakasorganisaation avuksi.

”Viestintää ja johtamista ei ole ilman aitoa vuorovaikutusta.”

Palvelut

Lillyn palvelut kattavat esiintymiset, koulutukset ja valmennukset sekä tiimeille, henkilökohtaisesti sekä virtuaalisesti.

Key note puheevuorot livenä ja verkon välityksellä

Räätälöidyt konsultoivat valmennukset

Asiakkaille räätälöidyt valmennukset johtamisesta, viestinnästä ja vuorovaikutuksesta omaan intranettiin tai Nowhow-verkoston omassa verkko-oppimisympärisössä.

”Vuorovaikutus ei tapahdu aina sanojen välityksellä. Se kykyä virittäytyä toisen maailmaan ja olla tarkkaavaisesti läsnä.”

Lillystä sanottua

Asiakkaita

Iso kaupunki

Keskikokoinen kaupunki

Tosi moni kunta

Valtionhallinto

Yritys X

Yritys Y

Korporaatio Z

Lillyn kirjoja

"Viestinnän ydin on yksinkertainen, E. M. Forsterin sanoja lainaten: Only connect – yhteys riittää.”