Lilly Korpiola

Viestintää ja johtamista ei ole ilman aitoa vuorovaikutusta

Palvelut

Lillyn palvelut kattavat esiintymiset, koulutukset ja valmennukset sekä tiimeille, henkilökohtaisesti sekä virtuaalisesti.

Innostavat puheenvuorot

Lilly on suosittu pääpuhuja niin suomalaisissa tapahtumissa kuin kansainvälisissä konferensseissa. Lilly ottaa tuhatpäisen yleisön haltuun ja hänen esityksensä pitää otteessaan myös verkon välityksellä.

Keynote – puheenvuorot livenä ja verkon välityksellä.

Konsultoivat valmennukset

Lillyn valmennusote on konsultoiva. Hän valmentaa vuosittain tuhansia viestinnän ja johtamisen asiantuntijoita, esimiehiä sekä johtoryhmiä niin Suomessa kuin kansainvälisesti.

räätälöidyt Valmennukset verkossa

Asiakkaille räätälöidyt valmennuskokonaisuudet johtamisesta, viestinnästä ja vuorovaikutuksesta omaan intranettiin tai Nowhow-verkoston verkko-oppimisympäristöön. 

Viestinnän kokonaisremontti

Lilly on tehnyt vuosien aika lukuisia ’kokonaisremontteja’ eri organisaatioille, joissa laitetaan viestintä kuntoon aina strategisesta viestinnästä, sisäiseen ja ulkoiseen johtamis- ja esimiesviestintään. Remontissa voidaan päivittää niin viestintästrategia kuin kriisiviestinnän suunnitelma datalähtöisesti vastaamaan tämän päivän vaatimuksia. 

Monikanavainen mediavalmennus

Yhdessä tiiminsä kanssa Lilly sparraa ja opettaa tuottamaan sisältöjä monikanavaisesti niin someen kuin perinteiseen mediaan. Valmennuksessa opitaan kuvaamaan ja leikkaamaan, käsikirjoittamaan ja rakentamaan sisällöntuotannon konsepteja sekä haastattelemaan ja esiintymään tämän päivän vaatimusten mukaisesti. 

Monikanavainen mediavalmennus, jossa voidaan rakentaa myös oma sisällöntuotannon prosessi somekanaviin ja uutishuoneeseen on loistava tapa ottaa haltuun mediayhteiskunnan haasteet.

Tämän valmennuspaketin avulla päivität viestintätiimisi osaamisen vastamaan tämän päivän sisällöntuotannon haasteita.

 

ajankohtaista

Korona-kriisi tuo uuden median murroksen, jossa jokaisen organisaation täytyy oppia tuottamaan sisältöjä aivan uudella tavalla. Virtuaalinen vuorovaikutus vaatii meiltä kykyä olla aidosti ja rohkeasti läsnä eri mediakanavissa. 

Medioitu vuorovaikutus on taito, jonka jokainen esimies, asiantuntija ja johtaja joutuu ottamaan haltuun tulevana vuonna. Miten tuottaa minuuttiviestejä itse kotoa käsin tai etätöistä, miten pitää kiinnostus yllä etäpalavereissa ja olla koskettava esiintyjä virtuaalisen vuorovaikutuksen puuduttamassa työkulttuurissa. 

Medioitua läsnäoloa voi oppia. Omia vuorovaikutustaitoja voi virittää vastaamaan mediayhteiskunnan haasteita. Monikanavainen mediavalmennus on yksi tapa ottaa asia haltuun. Tutustu myös Henriika Maikun ja Lillyn valmennukseen vaativista vuorovaikutustaidoista. Lilly ja Henriika kirjoittavat myös vaativasta vuorovaikutuksesta kirjaa. Aiheesta on tulossa verkkokurssi yrityksille.

Lilly Korpiola

Lilly Korpiola on vaikuttava key note esiintyjä, sparraaja ja kouluttaja niin livenä kuin verkon välityksellä. Hänen erityinen lahjansa on yhdistää tutkimustieto käytännön elämän kokemukseen ja tuottaa uusia oivalluksia valmennettaville sovellettavaksi omaan työhön. Lillyn missio on voimauttaa ihmiset kehittämään omaa työtään ja ylittämään omat vanhat rajoitukset.

Lillyn on tehnyt pitkän uran ammattijohtajana, konsulttina, valmentajana ja tietokirjailijana. Hänellä on laaja kansainvälinen kokemus ja verkostot, joiden kautta ammentaa tuoretta näkemystä ja uusinta tutkimustietoa ja parhaita käytäntöjä sekä ratkaisuja asiakasorganisaation avuksi.

Lillystä sanottua

Lillyn asiakkaita

Driving technology for leading brands

Lillyn kirjoja

Contact

Lilly Korpiola
lilly@iki.fi
040 7185757